Als het perfect moet zijn! erkend door het ministerie van Justitie
Justitie

Recherche diensten

Onderzoek naar fraude- en integriteitsschendingen is één van de belangrijkste pijlers van ons bestaan. In de loop van de jaren kwam de digitale recherche daar als belangrijk onderdeel bij. De manier van bedrijfsfraude opsporen is natuurlijk drastisch veranderd met onder andere de komst van de AVG.

Wat u als organisatie wilt is een veilige open werkomgeving voor u en uw medewerkers waarbij er volledig vertrouwen is in elkaar, de processen en de systemen. Helaas is de realiteit vaak anders. In onze praktijk zien wij dat incidenten die eigenlijk niemand wil toch heel regelmatig voorkomen: fraude, vernieling, diefstal, ongewenste intimiteiten of pesten bijvoorbeeld.

Doet zich een soortgelijk incident voor? Dan kunt u op ons rekenen. Wij zullen discreet een bedrijfsfraude onderzoek starten om de onderste steen boven te krijgen. Onze onderzoekers zijn ervaren, discreet en objectief. En geven u handvatten om juridisch sterker te staan. Met de garantie dat uw bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Wilt u dergelijke incidenten voor zijn en dus zo veel als mogelijk voorkomen? Het liefst minimaliseren wij de risico’s die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen. Wij hebben alles in huis om samen met u de route naar een bedrijfscultuur in kaart te brengen waar u en uw medewerkers elkaar kunnen vertrouwen. Door middel van ons fraudepreventieadvies krijgt u handvatten om zo veel als mogelijk bedrijfsfraude te voorkomen.